Hindbærsnitter ll, 2 stk.

Denne hindbærsnitte opskrift er letteren at lave end den sædvanlige, da den bliver bagt i tærteform ( små, 20 cm.) – men den smager lige så godt.

 

Indgredienser:

ca. 450 g. mel

200g. margarine

2 æg

175 g. sukker

2 tsk. vanilliesukker

Fremgangsmåde:

Tag margarinen ud af køleskabet og lad den få stuetemperatur. Kom den en skål med mel, sukker og vanillesukker og rør sammen. Når margarinen er godt blandet med melet, kommes ægget i og dejen samles. Er den for tør kom lidt vand ved og er den klistret rør mere mel i.

Del dejen i 4 stykker – de 2 lidt større, da de også skal beklæde tærteformens sider.  Rul de 2 ud i tærteformenes størrelse. Læg i formen og kom godt op ad siderne. 

Som det ses er mine engangsforme relativt små – hvis man bruger en alm. hvid glasform, er de som regel noget større, og så bliver der kun til en “tærte”.

Forbag i ca. 10 minutter ved 180 grader.

Kom hindbærsyltetøj på de forbagte tærtebunde (som på billedet) og rul de sidste to klumper dej ud som låg (også billedet).

Bag i ca. 15 minutter – eller til “tærterne” er blevet gyldne – ved 180 grader.

Når de er afkølede kommes glasur og krymmel på.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>