Kartoffelsuppe med porrer og bacon, ca. 3 liter

Suppen lyder ikke af noget særligt – men det er den. En god kraftig suppe til de kolde efterårsaftener.

Ingredisenser:

3 porrer

1,5 kg kartofler

2 l. vand

5 grøntsagsboullion terninger

200 g. bacontern

3/4 l. fløde

2 spsk. mel

Fremgangsmåde:

Skær porrer i ringe.  Svits bacon i en gryde og kom porrene ved så de svitses med. Tilsæt vand, boullionterninger og kartoflerne, som er skåret i tern, og  lad suppen småkoge en time.

Tilsæt fløde og meljævning af 2 spsk. mel og lidt af fløden. Kog op og suppen er klar til servering.

Jeg serverede en tomatbolle til som på billedet.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>