Sammenkogt ret med svinekød. 4 pers.

Dette er opskriften på en sammenkogt ret med svinekød  – den kan varieres på en masse måder, efter hvad man nu har i køleskabet, men den her variant smager rigtig godt. 

Ingredienser:

500 g. svinekød i tern

50-100 g. bacon i tern eller skiver

1 bk. champignon – 250 g.

6 forårsløg

1 rød peber

2 gulerødder

2 spsk. mel

1 lille ds. koncentreret tomat eller 1/2 glas tomatsauce til pizza (f.eks. Dolmio)

1 dl. fløde

1/2 – 3/4 l. vand

2 boullionterninger

Fremgangsmåde:

Kødet brunes sammen med champignon, hvorefter alle de andre ingredienser (som på billedet), undtagen fløde og mel, kommes ved. Lad småkoge mindst en time – gerne længere.

Lige før servering tilsættes en jævning af fløde og mel og retten får et sidste opkog. Kan serveres med ris og en grøn salat.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>