Chokoladekage

En hurtig og nem chokoladekage

Ingredienser:

250 g. mel

300 g. sukker

2 æg

100 g. kakao

2 1/2 dl. olie

2 tsk. bagepulver

2 1/2 dl. mælk, tykmælk eller appelsinjuice

Tykmælk eller lignende surmælksprodukt gør chokoladekagen mere “svampet”, mens appelsinjuice giver et strejf af appelsinsmag.

Fremgangsmåde:

Pisk sukker, æg og olie godt sammen og tilsæt de resterende ingredienser under omrøring. Hæld dejen op i en smurt  form, eller som på billedet, en bradepande beklædt med bagepapir.

Bag ca. 30 – 40 minutter ved 175 grader. Den er færdig når man kan stikke en tynd kniv igennem kagen og dejen ikke hænger i når man tager den op.

Når kage er afkølet, pyntes med glasur.

.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>