Dejlig drømmekage med masser af “snask” på.
Ingredienser:
75 g. margarine
250 g. sukker
5 æg
2 dl. mælk
3 tsk. bagepulver
Fyld:
250 g. margarine
200 g. kokosmel
400 g.. brun farin
1 dl. mælk
Fremgangsmåde:
Smeltet margarine eller olie piskes hvidt med sukker og æg. Derefter blandes de resterende indgredienser i, og røres let til dejen er uden klumper.
Hæld i en bradepandebag i ca. 25 minutter ved 175 grader. Læg evt. bagepapir i bradepanden som på billedet – så er der mindre opvask bagefter.
Til fyldet smeltes margarinen i en gryde, og kokos og farin tilsættes under omrøring – lad gryden blive på varmen og rør til hele massen er varmet godt igennem. Tilsæt mælk og hæld fyldet over den bagte bund. Bag derefter i ca. 5 minutter ved 220 grader til fyldet begynder at boble op.
Lad kagen stå et par timer inden den skæres ud – (hvis man kan vente) så fyldet får lov at stivne lidt.