Drømmekage fra Brovst, 1 bradepande

Dejlig drømmekage med masser af “snask” på.

Ingredienser:

375 g. mel

75 g. margarine

250 g. sukker

5 æg

2 dl. mælk

3 tsk. bagepulver

Fyld:

250 g. margarine
200 g. kokosmel
400 g.. brun farin
1 dl. mælk

Fremgangsmåde:

Smeltet margarine eller olie piskes hvidt med sukker og æg. Derefter blandes de resterende indgredienser i, og røres let til dejen er uden klumper.

Hæld i en bradepandebag i ca. 25 minutter ved 175 grader. Læg evt. bagepapir i bradepanden som på billedet – så er der mindre opvask bagefter.

Til fyldet smeltes margarinen i en gryde, og kokos og farin tilsættes under omrøring – lad gryden blive på varmen og rør til hele massen er varmet godt igennem. Tilsæt mælk og hæld fyldet over den bagte bund. Bag derefter i ca. 5 minutter ved 220 grader til fyldet begynder at boble op.

Lad kagen stå et par timer inden den skæres ud – (hvis man kan vente) så fyldet får lov at stivne lidt.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>