Kokosmakroner, 20 stk.

Lækre kokosmakroner – lynhurtige at lave

Ingredienser:

50 g. smør

2 æg

100 g. sukker

200 g. kokosmel

Fremgangsmåde:

Kom æg og sukker  i en røreskål og pisk grundigt til massen er let og luftig.

Rør kokosmel og smeltet smør i, og sæt toppene på bagepladen med en ske som på billedet.

Bag i ca. 15 minutter ved 175 grader.

Når de er afkølede, er det en rigtig god ide at pensle bunden med smeltet chokolade.

 

 

 

 

 

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>