Pizza med oksekød

Pizza kan laves på mange måder – denne er nem og smager godt.

Ingredienser:

100 g. durummel

ca. 200 g. hvedemel

2 dl. vand

4 spsk. olie

1 tsk. salt

 1/2 pakke gær

Fyld:

En lille flaske tomatketchup, tomatpure eller pizzasauce

500 g. oksefars

2 løg

200 g. champignon

1 kop majs

1 rød peber

Peperoni efter smag

ca. 150 g. revet ost

Salt og peber

Oregano

Fremgangsmåde:

Lun vandet til det er lunkent og opløs gæren deri. Bland olie, salt og durummel i dejen, og ælt  derefter mel i,  til den ikke er klistret mere.

Lad den hæve til dobbelt størrelse og rul ud så den passer til bagepladen. Tykkelsen kan varieres efter smag. Jeg vil helst have den meget tynd. Hvis der bliver dej til overs, kan den laves til boller som så kan efterhæve mens pizzaen er i ovnen. 

Brun oksefars og smag til med salt og peber. Brun løg og champignon sammen.

Smør tomatketchup ud på bunden – kom derefter oksefarsen på, så løg/champignon som på billedet herover.

Til sidst kommer rød peber, majs, ost og peperoni på.

Drys med oregano og bag nu i ca. 10 – 15 minutter ved 220 grader – ovnen skal være varm fra start.

Man kan sagtens bruge andre ting som fyld – f.eks. skinketern, kylling, tomatpure, krydderurter m.m.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>