Vandbakkelser, ca. 30 stk.

Sprøde luftige vandbakkelser – klar til at fylde med flødeskum eller andet lækkert

Indgredienser:

200 g. margarine

5 dl. vand

250 g. mel

6-8 æg

Fremgangsmåde:

Kom margarine og vand i en gryde og bring i kog. Når margarinen er smeltet kommes mel i under omrøring med elpisker. Når dejen er ensartet og slipper gryden, tages den af komfuret og sættes til afkøling i en halv time.

Derefter piskes æggene i et ad gangen. Den færdige dej skal have konsistens som kartoffelmos.

Sæt nu dejen ud på bagepapir med en ske eller som jeg har gjordt med sprøjtepose. Se billedet.

Bag i ca. 30 minutter ved 180 grader.

Når vandbakkelserne er færdigbagt og kølet af, skæres de igennem og fyldes med flødeskum, eller som jeg gjorde ved en del af denne  portion her – lavede en kirsebærskum af 100 g. syltede kirsebær som blendes med 1-2 spsk. sukker og vendes i flødeskum af 1/4 l. piskefløde. Det er lækkert.

Dejen sat på pladen med en sprøjtepose

Færdige - lige til at fylde med flødeskum

Udgivet i Bageopskrifter, Opskrifter til mange. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>