Flødekaramel

Gammeldags flødekarameller

Ingredienser:

400 g. sukker

150 g. druesukker

1/2 liter piskefløde

Fremgangsmåde:

Kom fløde, sukker og druesukker i en gryde på mindst 2 liter og bring massen i kog.

Man skal røre konstant, da karamelerne let brænder på.

Kogningen fortsættes på lav blus indtil temperaturen når 128 – 135 grader – jo højere temperatur jo hårdere karameller.

Hæld den færdige karamelmasse ud på et stykke bagepapir med opbøjede kanter og lad det stive lidt. Skær nu med en kniv karamelpladen ud i stykker og så er karamellerne færdige.

De kan evt. pakkes fint ind i celofan.




Udgivet i Slik - Bolcheopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>