Grydestegt kylling med ris og rodfrugter, 4 pers.

Grydekogt kylling er altid dejlig saftig og giver en god sovs

Ingredienser:

8 kyllingelår eller lign.

Kyllingelårene brunes i margarine og paprika

Paprika

2 dl. creme fraiche

500 g. ris

500 g. rodfrugter



Fremgangsmåde:


Rodfrugterne steges i olie





Brun kyllingelårene i 50 g. margarine og 1 lille spsk. paprika. Kom ca. 5 dl. vand samt en Knoor grøntsagsterning ved og kog ved svag varme i 30 minutter.



Når kyllingestykkerne er færdige laves en opbagt sovs (se opskrift) af ca. 3 dl. af kyllingevandet tilsat creme fraiche og smagt til med salt og peber.



Rodfrugterne (her en frostblanding af pastinak, rødløg, selleri samt gulerødder) steges på panden i godt med olie.



Så er der serveret





Jeg serverede med basmati ris.


Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>