Ægge souffle i muffinsform – 12 stk.

En lille souffle i muffinsform – med broccoli, løg og bacon. Fin til brunch eller frokost

Ingredienser:

8-10 æg

200 g. hytteost

Muffins forme fyldt 3/4 op og klar til bagning

1 dl. mælk

1 spsk. mel

salt- peber

150 g. bacontern

1 buket broccoli

2 rødløg

purløg til pynt

Fremgangsmåde:

Skær løg i små tern og brun sammen med bacon let på panden.

Del broccoli i små buketter.

Blend hytteost, mælk, mel for at finfordele osten. Pisk æg, salt og peber i.

Kom bacon og løg i.

Færdigbagte - mangler kun at pyntes med purløg

Kom lidt broccoli i bunden af hver muffinsform, og kom æggeblandingen over som på billedet ovenfor, og bag i ca. 20 minutter ved 180 grader.

Kan spises både varm og kold.

Pynt med purløg inden servering.

Ps. jeg brugte store muffinsforme som jeg har købt i et catering firma.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>