Butterdej med skinke, champignon og pikant ost – til frokost buffeten
Ingredienser:
5 plader butterdej
200 g. skinketern
1 rødløg
200 g. pikantost naturel
250 g. champignon
salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær champignon i skiver og brun let med løg. Bland med skinke og ost.
Rul butterdejspladerne ud som på billedet – man kan også købe en rulle butterdej i samme størrelse.
Flet butterdejen omkring fyldet som på billedet.
Pensl med æg og bag i 30-40 minutter ved 180.
Afkøles inden servering – jeg syntes bedst om den som lun.
Kan sagtens fryses eller laves dagen før.
Kan godt være det er et dumt spørgsmål men skal butterdejen med skinkefyld bages færdig, inden den fryses ned?
Hej Bente
Det er slet ikke et dumt spørgsmål, jeg har ikke fået det skrevet i opskriften. Men den skal fryses rå og så bages når man skal bruge den.
mvh Peter
Hej
Jeg står for at skulle lave “indbagt mørbrad” til 50 mennesker. Kan denne gøres færdig i forvejen og fryses ned? Vil butterdejen kunne blive fin sprød efter optøning og opvarmning?
Med venlig hilsen Annie
Hej Annie
Du kan godt gøre dem færdige, fryse dem ned og så bage/stege dem når de er tøet op. Derimod tror jeg det er en dårlig ide at bage dem først og derefter fryse ned. Det vil være svært at få dejen rigtig sprød.
Ellers held og lykke.
mvh Peter