Jordbær med chokoladeovertræk

Jordbær med chokoladeovertræk er hurtige at lave og lækker sommer dessert tilbehør

Ingredienser:

Friske og gerne store jordbær

Mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Jordbærene skylles i vand og tørres af – husk at lade stilken sidde.

Smelt chokoladen i en mikroovn eller som beskrevet her: klik her

Dyp de tørre jordbær i den smeltede chokolade og læg dem til afkøling på et stykke bagepapir.

Server f.eks. til is eller sammen med andre frugter.

Bærrene ligger en times tid på bagepapiret til chokoladen er helt afkølet


Udgivet i Bageopskrifter, Dessertopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>