Ovnbagt æggekage, til 4 personer

Gammeldags æggekage med bacon – bagt i ovnen

Ingredienser:

6 æg

4 dl. mælk

50 g. mel

4 – 500 g. bacon

salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær bacon ud i skiver og læg dem i et fad (som det på billedet) og steg i ovnen i 15 minutter ved 200 grader.

Pisk æg med mælk og mel og kom 1/2 tsk. salt og lidt peber i.

Tag bacon op af fadet og kom æggeblandingen i. Bag i 10 minutter ved 180 grader – læg derefter baconstykkerne på og bag videre i 10 – 15 minutter mere.

Når den færdigbagte æggekage kommer ud af ovnen er den nok hævet en del, men den “falder” hurtigt sammen og ser rigtig lækker ud. Som det ses på billedet pyntede jeg med halve cherry tomater og purløg.

Jeg serverede med groft rugbrød.

Så er æggekagen færdig

Tag bacon o

salt og peber

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>