Stegt flæsk med persillesovs, 4 personer

En klassiker jeg aldrig kan få nok af – jeg bliver helt sulten af bare at skrive opskriften

Ingredienser:

Flæsket paneres

ca. 500 g. stegeflæsk

æg og rasp

salt og peber

ca. 700 kartofler, helst nye her i foråret

Persillesovs


Fremgangsmåde:

Rør et æg sammen i en dyb tallerken og kom rasp i en anden dyb tallerken som på billedet

Flæsket brunes på panden

Dyp flæsket i æggene og derefter i raspen.

Drys salt og peber på og steg derefter på en stegepande med rigeligt margarine.

Når flæsket er brunet godt igennem – som på billedet – lægges stykkerne på en bageplade og sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter eller til man syntes de er sprøde nok. Derved bliver stykkerne dejligt sprøde, mens en del af fedtet smelter fra så retten bliver meget sundere.


Kog kartoflerne møre i letsaltet vand

.

og lav persillesovsen som beskrevet her: Persillesovs


Server som på billedet nedenfor og nyd retten – værsgo

Så er der serveret

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>