Mørbrad med timian og bacon,

Hele mørbrad stegt med timian og bacon – 3 stk. til 8 – 10 personer

Ingredienser:

Mørbraden drysses med timian og peber

3 hele mørbrad

3 pakker bacon i skiver

Peber og timian

Så er de rullet med bacon og lagt på bageplade

Fremgangsmåde:

Mørbraderne drysses med peber og timian som på billedet og bacon vikles omkring.

De tre mørbrad lægges på en bageplade og steges i ca. 50 minutter ved 180 grader – til

Færdig stegt

baconet er sprødt.

Skær mørbraderne ud som på billedet og de er klar til servering.

På de to nederste billeder ses de stykker der blev ud af 6 mørbrad – det passede til de 21 gæster vi havde.

Som det ses serverede jeg med nye kartofler, broccolisalat, rødvinssovs og friske grøntsager.

Mørbradstykker af 6 mørbrad

Hele retten stillet an.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

2 svar til Mørbrad med timian og bacon,

  1. Uhmm, det ser vel nok godt ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>