Asparges suppe, 4 personer

God gammeldags suppe – aspargessuppe med kødboller

Ingredienser:

6 dl. vand

1 ds. aparges

3 dl. fløde

1  Knorr grøntsags terning

1/2 Knorr okse terning

50 g. mel

50 g. margarine

300 g. kødboller

Fremgangsmåde:

Smelt margarinen i en gryde og rør mel i.

Tilsæt vand og boullionterninger og kog op under omrøring.

Kom dåsen med asparges (også vandet fra dåsen)  i sammen med fløde og kog op.

Kog let under omrøring i 5 minutter og lad suppen hvile en halv times tid.

Kom kødbollerne i og kog op igen og så er suppen klar til servering.



Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>