Frikadeller med sommergrønt, 4 pers.

Frikadeller med sommerens grøntsager – let og enkelt

Ingredienser:

En portion frikadeller: Klik her

Grøntsagerne koges - her halv portion

1 spidskål

1 buket broccoli

3 store gulerødder

600 g. kartofler

Fremgangsmåde:

Tag de yderste blade af spidskålen og skær stokken (stilken) fra. Snit kålen og kom i en gryde med 1/2 l. letsaltet vand.

Del broccoli buketten i små hoveder og kom ovenpå kålen i gryden.

Skræl gulerødderne og skær i halve eller kvarte og kom sammen med kål og broccoli. (som på billedet)

Kog grøntsagerne i 5 – 10 minutter og hæld vandet fra – vandet bruges til sovsen.

Gulerødder og broccoli lægges i en skål til servering og spidskålen røres med en spsk. smør og er klar til servering.

Kom en halv grøntsagsterning i vandet og lav en opbagt sovs af det. Halv grøntsagsvand og halv mælk.

Opbagt sovs: klik her

Kartoflerne koges i letsaltet vand i ca. 20 minutter til de er møre.

Server som på billedet herunder.

 

 

 

 

 

.


Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>