Laks i fløde/paprika sauce, 4 pers.

Laksefiletter i fløde/creme fraiche med paprika, bacon, champignon og løg

Ingredienser:

.

4 laksestykker

1 spsk. paprika

2 rødløg

2 fed hvidløg

100 g. bacontern

250 g. champinon

1/2 dåse konc. tomat

1/2 grøntsagsterning

2 dl. vand

3 dl. fløde

1 dl. creme fraiche

1 bundt broccoli

peber, timian og oregano

Fremgangsmåde:

Brun bacontern på panden sammen med hakkede løg, hvidløg og champignon i skiver.

Hæld over i en skål og brun så laksestykkerne krydret med paprika.

Kom bacon, løg mv. tilbage på panden sammen med laksestykkerne og tilsæt vand, fløde/creme fraiche og tomat sammen med lidt timian og oregano og lad småkoge i 15 minutter eller evt. sætte panden i ovnen ved 180 grader hvis den kan tåle det, 

Jeg serverede med frisk pasta og broccoli, men ris passer også fint.

Så er der serveret


Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>