Makronsnitter, en bradepande fuld

Lækre makronsnitter – inspireret af Lone Landmand‘s opskrift

Ingredienser:

Bund:

Den forbagte bund

350 g. mel

200 g. margarine

150 g. sukker

2 æggeblommer

Fyld:

1 glas god hindbær marmelade

samt

Fyldet hældes over hindbærmarmeladen

5 æggehvider

500 g. flormelis

250 g. marcipan

Fremgangsmåde:

Ælt mel sammen med det blødgjordte margarine og sukker – når det er æltet godt sammen æltes æggeblommerne i.

Lad dejen hvile i køleskab en time og rul den ud så den passer til en bradepande – som på billedet.

Forbag bunden i 15 minutter ved 180 grader.

Fordel 1 glas hindbærmarmelade på bunden.

Pisk æggehvider til de skummer godt og rør flormelis i. Riv marcipanen i og rør igennem. Hæld over bunden med marmeladen.

Bag i ca. 20 minutter ved 200 grader.

Kagen er god er rigtig god med det samme, men jeg syntes, som med hindbærsnitter, at den er bedst når den har stået en dags tid.

Hvis man er glad for chokolade kan man komme 100 g. hakket mørk chokolade over hindbærene, inden æggemassen kommes over.

.



Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

2 svar til Makronsnitter, en bradepande fuld

  1. Lone Vitus says:

    Arj Peter – helt ærligt – margarine ! :-)

    • Peter says:

      Hej Lone
      Ja det er jo et stort spørgsmål du kommer ind på – jeg har efterhånden droppet smør i mange af mine opskrifter, for jeg syntes ikke jeg kan smage forskel, Det er måske fordi jeg ikke har nogle rigtig glade køer heromkring, men kun almindelige Rema1000 køer. Nu vil jeg prøve denne opskrift med noget THISE smør og så smage rigtig godt efter igen.

      Mange hilsner Peter

Skriv et svar til Peter Annuller svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>