Wales stang, 4 stk.

Lækre stænger af vandbakkelsesdej og pyntet med flødeskum og creme

Ingredienser:

Dejen sprøjtes ud med sprøjtepose og stjernetylle

 

200 g. margarine

5 dl. vand

250 g. mel

6-8 æg

Pynt:

Flødeskum af 1/2 l. fløde og

kagecreme af 1/2 l. mælk

 

 

Fremgangsmåde:

Kom margarine og vand i en gryde og bring i kog. Når margarinen er smeltet kommes mel i under omrøring med elpisker. Når dejen er ensartet og slipper gryden, tages den af komfuret og sættes til afkøling i en halv time.

Færdigbagt

Derefter piskes æggene i et ad gangen. Den færdige dej skal have konsistens som kartoffelmos.

Kom dejen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle og sprøjt ud som på billedet.

Bag stængerne i 30 minutter ved 190 grader.

Når de er færdigbagte og afkølede kan de pyntes på mange måder.

Jeg har lagt creme i midten og sprøjtet flødeskum med stjernetylle i siderne og drysset lidt chokoladespåner på.

Man kan også skære den op og komme fyldet indeni, og ellers pynte med ribsgele, frugt eller andet


Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

4 svar til Wales stang, 4 stk.

  1. Trine says:

    Er dine stænger bagt ved alm. ovn eller varmluft?

  2. Anette knop says:

    Hej Peter
    Hvor mange af disse stænger vil du tro jeg skal bruge til 50 mennesker?

    • Peter says:

      Hej Anette

      Undskyld det sene svar – jeg vil mene at der er til 8 personer i 1 stang. Så hvis du laver dobbelt portion er der rigeligt.

      mvh Peter

Skriv et svar til Anette knop Annuller svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>