Canapeer, små lækkerbider med laks og rejer, 20 stk.

Canapeer er små stykker ristet flutes med laks eller rejer

 

Ingredienser:

Flutes til 20 x 2 cm. stykker (jeg brugte flutes i 2 stk. pakke fra Rema1000)

1 dl. god olivenolie

God groft salt – gerne Læsø salt

Fremgangsmåde:

Skær flutes ud i stykker på 2 cm som på billedet. Pensl med olivenolie og drys lidt salt på. Rist i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader – pas på de ikke får for meget.

Lad dem afkøle og kom fyld som på billedet nedenfor.

Her er 3 forskellige slags fyld som hver især er meget lækre, men der er masser af muligheder:

1: Findel 150 g. varmrøget laks – gerne peberlaks – og rør sammen med 150 g. flødeost naturel,  f.eks. Philadelfia og 1/2 d. creme fraiche.
Kom på flutesstykkerne ( jeg brugte sprøjtepose og stjernetylle) og pynt med et basilikumblad.

2: Rør 100 g. flødeost naturel med 2 spsk. piskefløde og 1/2 dl. hakket purløg.
Kom et stykke laks på hvert flutesstykke og pynt med flødeosteblandingen og lidt dild.

3: Smør flutesstykkerne med Buko rejeost og pynt med lidt rejer og et lille dusk dild.

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>