Oliven-toast med laks eller skinke, 16 stk.

En lille lækkerbid til aftenkaffen – ristet brød med oliven og laks eller skinke

Ingredienser:

1 pakke fuldkornstoast

ca. 1 dl. god olivenolie

groft salt – gerne Læsøsalt

1 iceberg salathoved

8 skiver røget laks (som på billedet)

8 skiver god skinke (som på billedet)

 

Fremgangsmåde:

Læg 16 stk. toastbrød på en bageplade og pensl med olivenolien og drys med groft salt.

Rist i ovnen til de er gyldne og sæt til afkøling.

Læg laks eller skinke med salat på som på billedet og læg sammen – skær toasten i trekanter og de er klar til servering.

Sandwichene skal helst spises frisk lavede da de ellers let bliver tørre.

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>