Karrysuppe, 6 personer

Suppe med karry og kylling – god kraftig vintersuppe

Ingredienser:

1 dl. olie

1 stor spsk. karry

1 porrer

1,5 l. vand

2 knorr grøntsags terninger

1 knorr hønsekøds terning

2 dl. creme fraiche

2 dl. fløde

400 g. kyllingebryst skåret i tern

Fremgangsmåde:

Skær porren ud som på billedet for at rense den for jord og snit den så i ca. 1 cm. stykker. Brun den i olien i ca. 5 minutter og tilsæt så karry som brunes med et minuts tid.

Kom resten af ingredienserne i og kog ved lav varme i en halv times tid.

Nu er suppen klar, men den ville blive endnu bedre hvis den fik lov at stå nogle timer og så lige blive kogt op inden servering – det får smagen bedre frem.

Jeg serverede med tomatboller.

 

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>