Roulade, 2 store

Denne roulade med hindbær hurtig at lave og smager utrolig godt. Man kan også bruge abrikosmarmelade eller flødeskum med frugtstykker som fyld.

Ingredienser:

6 æg

175 g. sukker

Dejen fordeles over hele bagepapiret

100 g. kartoffelmel

100 g. mel

3 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker til en luftig masse – meget luftig og helt hvid – rør forsigtigt mel, kartoffelmel og bagepulver i og dejen er færdig.

Kom bagepapir på 2 bageplader om fordel dejen ud over i ca. 1 cm. tykkelse som på billedet. Laget må ikke blive for tykt – så hellere bruge en plade mere hvis der er dej nok.

Bag i ca. 10 minutter ved 200 grader til rouladen er gylden og tag den så ud.

Marmeladen fordeles på rouladen

Så det lidt svære: læg nu den færdigbagte roulade-plade med “hovedet nedad” på et nyt stykke bagepapir så bunden kommer opad og fordel derefter marmeladen på den vendte bund som på billedet. Rul nu dejen sammen til en rulle og rouladen er færdig. Enderne bliver ikke så pæne så de skæres af og rouladen pyntes evt. med flødeskum.

 

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>