Kage med æbler

En rigtig efterårskage – nu hvor man kan få danske velsmagende æbler

Ingredienser:

100 g. revet marcipan

150 g. sukker

3 æg

100 g. margarine/smør

225 g. mel

1 tsk. bagepulver

3 æbler (jeg brugte Ingrid Marie)

 

Fremgangsmåde:

Rør marcipan, sukker, æg og blødgjordt margarine grundigt sammen og rør så mel og bagepulver i – så er dejen færdig.

Hæld dejen op i en smurt form.

Skær æblerne ud i både og læg ovenpå dejen som på billedet.

Man kan evt. drysse med kanelsukker (1 spsk. kanel blandet i 2 spsk. sukker)

Bag i ca. 40 min. 175 grader varmluft.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>