Mørbad med æble/sveske fyld – 4 personer

Denne ret er en rigtig lækker variation af mørbradbøf – og saucen bliver skøn

 

Ingredienser:

1 stor mørbrad

1 æble

20 svesker

1 pk. bacon

salt og peber

 

 

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde:

Æble, svesker og 2 skiver bacon skæres i små stykker.

Mørbraden skæres op på langs som på billedet og fyldet lægges i.

Resten af baconskiverne lægges over som på billedet og mørbraden lægges i et fad eller en bradepande. Hæld 1/2 l. vand ved sammen med 1/2 oksekødsterning.

Sæt mørbraden i ovnen og steg ved 180 grader i ca. 45 minutter til baconen er sprød.

Hæld vandet/skyen fra til saucen og lad mørbraden stå og hvile lidt.

Jeg lavede en lækker rødvinssauce af skyen og serverede med kartofler og kogte bønner.

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>