Chokolade cookies, 35 stk.

Denne opskrift er en variant af en opskrift jeg så i TV2 – Leila bager. Cookies’ene bliver rigtig sprøde og lækre.

Ingredienser:

175 g. margarine

250 g. sukker

2 æg

400 g. mel

75 g. kokosmel

150 g. mørk chokolade

1 tsk. bagepulver

1/2 tsk. salt

revet skal fra 2 økologiske citroner

Fremgangsmåde:

Pisk den blødgjorte margarine grundigt med æg og sukker.

Rør alle de andre ingredienser i og lav 2 lange pølser på bagepapir. Rul bagepapiret om pølserne og kom i fryseren i ca. 45 minutter.

Tag pølserne op af fryseren og pak dem ud – nu kan de let skæres i stykke på ca. 1 cm. læg dem på en bageplade med god afstand imellem da de flyder en del ud. Jeg brugte 3 plader.

Bag i ca. 12 minutter ved 180 grader til de er gyldne som på nedenstående billede.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>