Chokoladekage med bær

Denne dessertkage med chokolade og hindbær passer fint til et stykke is eller bare med en kop kaffe til

Ingredienser:

150 g. mørk chokolade

150 g. smør2.2l

2 æg

2,5 dl. sukker

100 g. mel

2 spsk. kakao

1 tsk. vaniliesukker

en håndfuld hindbær

Fremgangsmåde:

Smelt smør sammen med chokoladen i en gryde, uden at det bliver for varmt.

Pisk sukker, æg og vaniliesukker til det bliver hvidt og luftigt – rør sammen med smør/chokolade blandingen.

Kom til sidst mel og kakao i og rør let sammen med en grydeske eller lignende.

Kom bagepapir i en lille bradepande og hæld dejen i. Kom hindbær på, som på billedet ovenfor, og sæt i ovnen ved 175 grader. Bag i ca. 25 minutter, eller til man kan stikke en kniv i og tage op uden der hænger dej ved.

3.3

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

2 svar til Chokoladekage med bær

  1. Rosa Maria says:

    Kan det passe, at der kun skal bruges 1dl mel?

    • Peter says:

      Hej Rose Marie

      Undskyld den lange svartid – tak fordi du gør opmærksom på opskriften. Jeg tror nu også at 1 dl. er for lidt, så jeg ville nok komme ca. 100 g. mel næste gang jeg bager den. Koncistensen af dejen skal være cirka som havregrød.

Skriv et svar til Peter Annuller svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>