Rodfrugt mos – 4 personer

En rigtig lækker efterårsmenu – et godt alternativ til almindelig kartoffelmos

Ingredienser:

8 kartofler8.8l

2 gulerødder

2 jordskokker

1/4 selleri hoved

1 pastinak

1 dl. mælk

1 spsk. smør

Fremgangsmåde:

Skræl alle rodfrugterne og skær i mindre stykker.

Kog til de er godt møre – ca. 15 minutter, og hæld vandet fra.

Tilsæt smør samt salt og peber og rør med en håndmixer eller kartoffelmoser.

Tilsæt derefter mælk til mosen har den ønskede konsistens.

Nogle vil helst have det helt findelt, men andre vil have det lidt groft – der er frit valg.

Jeg serverede rodfrugtmosen til gullach.

3.3

2.2

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>