Store og meget sprøde cookies med chokolade og nødder – opskrift inspireret af opskrift fra Dansukker.
Ingredienser:
200 g. margarine eller smør
2 æg
350 g. mel
1 tsk. vaniliesukker
1 tsk. bagepulver
150 g. hakkede mørk chokolade
50 g. hakkede nødder
Fremgangsmåde:
Rør sukker, æg og blødgjordt margarine/smør grundigt sammen.
Tilsæt mel, vanilje og bagepulver og rør sammen.
Tilsidst røres chokolade og nødder i og dejen er færdig.
Rul dejen ud til 2 tykke pølser og rul dem ind i staniol – sæt i køleskab i mindst 2 timer, men dejen kan sagtens holde et par dage, hvis man ikke lige har tid.
Når dejen er kommet ud af køleskabet og befriet fra staniolen, skæres den i tykke skiver som lægges med stor afstand på en bageplade.
Tryk hver kage flad med håndfladen og bag kagerne til de er flot brune/gyldne – det tager ca. 10 minutter ved 180 grader.
Hvor ser de bare lækre ud!
God idé at rulle dejen og derefter skære den ud!
Det vil jeg prøve næste gang, så kan det være at mine cookies ikke flyder ud!
Vh. Line
Tak skal du have, de var rigig lækre – det var første gang jeg prøvede at rulle dejen til cokkies ud på den måde, men bestemt ikke sidste.
mvh Peter