Tun mousse, til 1 stor randform.

Denne tunmousse er med smør og derfor ikke af de magreste, men den smager utrolig godt.

Tun mousse:

Ingredienser:

3 ds. tun i olie

3 ds. tun i vand

250 g. smør

250 ml. creme fraiche

saften af 2-3 citroner

salt og peber

 

 

 

Fremgangsmåde:

Hæld olien/vandet fra tunen og kom i en røreskål med resten af ingredienserne og rør grundigt igennem med håndmixer eller røremaskine.

Smag til med citronsaft og salt og kom  i en randform som er beklædt med film indvendigt (se billede).

Sæt i køleskab og lad den stivne. Når den skal serveres vendes formen ud på serveringsfadet, og man løsner nu let ved at rykke filmen fri af formen.

Jeg serverede med ærter i midten og rejer rundt om som på billedet.

8

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>