Persillesovs

Brug en portion grundsovs med mælk til 4 – 5 personer.

Frisk persille - men frossen kan sagtens bruges

Tilsæt ca. 50 g. hakket persille (eller mere) – eller mere hvis man er meget glad for persille.

Jeg plejer også at tilsætte en halv Knorr Grøntsagsterning.

Kog sovsen igennem og lad den gerne stå en halv time inden servering for at persillesmagen kan komme ud i sovsen.

Husk at persillesovs ikke må gemmes til dagen efter på grund af at jordbakterier i persillen kan udvikle sig selv om sovsen har kogt.

Færdig

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

2 svar til Persillesovs

  1. Pingback: Stegt flæsk med persillesovs, 4 personer | Peters opskrifter

  2. Pingback: Stegt makrel, 4 personer | Peters opskrifter

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>