Ovnbagt hamburgerryg med fløde og champignon, 50 personer

Ingredienser:

8 kg hamburgerryg (80-90 skiver)

4 l. fløde

3 kg. champignon

3 bundter  forårsløg

400 g. revet mozerella ost

6 røde peber

chili sauce

ingen salt, men peber

Fremgangsmåde:

Hamburgerrygen skæres i skiver som lægges i fad (her gastronormer).

Skær champignon i skiver og brun dem.

Skær de røde peber i strimler og brun.

Champignon og peber fordeles over kødet. Fløde kommes ved sammen med 1 dl. chilisauce. Ost og forårsløg kommes ovenpå.

Sæt i ovn ved 180 grader i ca. 1 1/2 til 2 timer. Kom staniol over hvis overfladen bliver for brun.

Hertil koges ris af  4 – 5 kg. ris. På grund af den salte hamburgerryg er saucen ret salt – så lad være med at komme salt ved risen, så kommer det til at passe.


Udgivet i Opskrifter til mange. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>