Orientalsk risret, 5 personer

Sammenkogt risret med oksekød og karry mv.

Ingredienser:

800 g. okse- eller svinekød i tern

100 g. bacontern

ca. 7 dl. vand

2 grøntsagsterninger

1 svine/oksekødsterning

1 bakke champignon (250 g.)

1 ds. bambusskud

3 – 4 løg

2 fed hvidløg

2 stk. karry (gerne mere hvis man er glad for karry)

2 ts. paprika

4 gulerødder skåret i stave

2 spsk. mel

soya, salt og peber efter smag.

 

Fremgangsmåde:

Brun kød sammen med bacon, karry og paprika. Brun derefter løgene som er snittet i tern.

Kom kødet tilbage i gryden sammen med løgene og bland mel i.

Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten småkoge i en times tid og smag til med soya, salt og peber.

Jeg serverede med jasmin ris og kogte bønner.

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>