Chokoladecokie med nødder, 35 stk.

Store “småkage” med chokoladestykker og nødder

Ingredienser:

200 g. margarine

150 g. brun farin

100 g. sukker

1 tsk. vaniliesukker

1 tsk. bagepulver

2 æg

100 g. hakket mørk chokolade

100 g. hakkede mandler

200 g. mel

Fremgangsmåde:

Rør det blødgjordte margarine grundigt med sukker, farin, vaniliesukker og æg.

Tilsæt mel og bagepulver og rør grundigt igennem – rør tilsidst chokolade og nødder i.

Sæt på bagepapir med to the-skeer i klumper på størelse med en valnød – ikke for tæt da de så løber sammen. Jeg plejer at have 9 på hver plade.

Bag i ca. 10 minutter ved 180 grader.

Opskriften kan varieres på mange måder f.eks. ved at komme rosiner eller chokoladeknapper i.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>