Orientalsk risret, 25 personer

Sammenkogt risret med oksekød, grøntsager og masser af karry.

Ingredienser:

3 kg. okse- eller svinekød i tern

300 g. bacontern

2,5 l. vand

4 grøntsagsterninger

4 svine/oksekødsterning

3 bakke champignon (250 g.)

2 ds. bambusskud

1 kg. løg

6 fed hvidløg

1 stor spsk. karry (gerne mere hvis man er glad for karry)

1 spsk. paprika

1 kg. gulerødder skåret i stave

100g mel

soya, salt og peber efter smag.

 

Fremgangsmåde:

Brun kød sammen med bacon, karry og paprika. Brun derefter løgene som er snittet i tern.

Kom kødet tilbage i gryden sammen med løgene og bland mel i.

Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten småkoge i en times tid og smag til med soya, salt og peber.

Jeg serverede med jasmin ris og kogte bønner.

 

Udgivet i Opskrifter til mange. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>