Banankage

Banankage er en lækker “svampet” kage at bage, hvis man har nogle bananer som har ligget lidt for længe.

Ingredienser:

3 æg

200 g. sukker

3-4 bananer – gerne overmodne

1 spsk. vaniliesukker

225 g. mel

1 tsk. bagepulver

1 dl. olie

Fremgangsmåde:

Pisk sukker og æg grundigt, så det næsten bliver hvidt.

Mos bananerne med en gaffel og rør dem i sukkermassen sammen med  olien.

Rør tilsidst mel og bagepulver i.

Hældes i en stor form eller som på billedet – 2 små, og bag ved 175 grader i 30 – 45 minutter alt efter om det er de små eller den store form.

Jeg dryssede lidt chokoladespåner på mens kagerne var varme som pynt.

 

 

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>