Brun lagkage med smørcreme

Denne lagkage af brune bunde med smørcreme og pyntet med flødeskum har jeg fået af min kollega Else og den er rigtig lækker. Den er faktisk også egnet til at fryse ned, bare man gør det inden pyntningen.

Ingredienser:

1 pk. brune lagkagebunde (jeg brugte en med 3 bunde)1.1

200 g. smør

150 g. flormelis

2 past. æggeblomme (1 bæger)

flormelis og kakao til brun glassur

 

 

Fremgangsmåde:

Kom det blødgjorte smør i en røreskål sammen med æg og flormelis.

Rør grundigt sammen – gerne med røremaskine.3.3

Smør smørcremen ud på 2 af de brune bunde og læg den 3. øverst.

Pynt den øverste med glassur lavet af 1/2 pakke flormelis og 1 spsk. kakao samt lidt kogende vand.

Når glassuren er størknet pyntes siden af lagkagen med flødeskum som på billedet. Jeg brugte en sprøjtepose med stjernetylle.

 

 

6.6

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>