En lækker lakseret til en frokostbuffet.
Ingredienser:
5 plader butterdej
350 g. varmrøget laks
500 g. frossen bredbladet spinat
350 g. pikant ost, naturel
salt og peber
Fremgangsmåde:
Bland laks, spinat og ost og smag til med salt og peber.
Tø butterdejspladerne op og læg dem på et stykke bagepapir som på billedet. Rul dem så pladerne kommer til at hænge sammen som et stort stykke. Man kan også købe butterdej i ruller som har samme størrelse, bl.a. i Føtex.
Kom fyldet på og flet butterdejen op omkring, som på billedet.
Pensl med æg og bag i 30-40 minutter ved 180 grader.
Jeg syntes at laksestangen smager. Sæt til afkøling og server ved stuetemperatur.
Kan sagtens fryses eller laves dagen i forvejen.
Hej
Kan jeg bruge frisk spinat i butterdejsstang med laks, hvis jeg ønsker at fryse stangen rå, og så senere tø den op og bage den?
Ja det vil jeg mene hvis den er hakket fint – held og lykke. mvh Peter