Tyrkisk kødlinsesuppe er en kraftig og rigtig velsmagende vintersuppe
Ingredienser:
2 løg
ca. 4 fed hvidløg
300 g. oksefars
1 ds. flåede hakkede tomater
200 g. koncentreret tomat
2 tsk. paprika
evt. 1 lille tsk. tørret chili
1 l. vand
4 grøntsagsboullion terninger
200 g. røde linser
1dl. fløde
Fremgangsmåde:
Brun oksefars og hakkede løg og hvidløg og tilsæt resten af ingredienserne.
Kog suppen igennem i et kvarters tid og lad den stå og hvile en halv time eller mere.
Kog op igen og suppen er klar til servering. Jeg serverede med tomatboller.
Tak for tyrkisk suppe !!! Meget lækker vintersuppe. Den blev tyk som kødsauce, men vi gav den så ½-1 hel liter ekstra oksebouillon. Så nu har vi både opskrift på en lækker vintersuppe eller kødsauce til pasta
Tak
Pingback: Ugens madplan uge 38 | Milles mad
Pingback: Ugens madplan uge 46 | Milles mad