Tyrkisk linsesuppe med kød, 5 personer

Tyrkisk kødlinsesuppe er en kraftig og rigtig velsmagende vintersuppe

Ingredienser:

2 løg

ca. 4 fed hvidløg

300 g. oksefars

1 ds. flåede hakkede tomater

200 g. koncentreret tomat

2 tsk. paprika

evt. 1 lille tsk. tørret chili

1 l. vand

4 grøntsagsboullion terninger

200 g. røde linser

1dl. fløde

Fremgangsmåde:

Brun oksefars og hakkede løg og hvidløg og tilsæt resten af ingredienserne.

Kog suppen igennem i et kvarters tid og lad den stå og hvile en halv time eller mere.

Kog op igen og suppen er klar til servering. Jeg serverede med tomatboller.

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

3 svar til Tyrkisk linsesuppe med kød, 5 personer

  1. vivi engholm says:

    Tak for tyrkisk suppe !!! Meget lækker vintersuppe. Den blev tyk som kødsauce, men vi gav den så ½-1 hel liter ekstra oksebouillon. Så nu har vi både opskrift på en lækker vintersuppe eller kødsauce til pasta :-) Tak

  2. Pingback: Ugens madplan uge 38 | Milles mad

  3. Pingback: Ugens madplan uge 46 | Milles mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>