Vaniljekranse – de bedste, ca. 150 stk.

Ingredienser:

500 g. mel

300 g. smør

2 æg

250 g. sukker

1/2 dåse vaniliesukker

100 g. mandler

Fremgangsmåde:

Rør sukker, æg og blødt smør grundigt og tilsæt mel, vaniliesukker og mandler, som har fået en tur i blenderen.

Ælt dejen godt igennem, og lad den stå i køleskabet mindst 3 timer inden den bruges.

Bag kransene i ca. 10 minutter ved 180 grader.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>