Fedtebrød, 50 småkager

Fedtebrød er en sprød kokossmåkage med glasur

Ingredienser:

350 g. mel

250 g. smør

150 g. kokosmel

150 g. sukker

1 æg

Fremgangsmåde:

Blødgør smørret  og bland med de andre ingredienser. Lad dejen hvile et par timer i køleskab.

Rul ud som på billedet og bag i 10 minutter ved 200 grader.

Bland en glasur af en halv pakke flormelis – man kan komme romessens i, men jeg har blandet mandellikør i.  Det giver en lækker smag.

Kom glasuren i en sprøjtepose eller alm. frysepose – klip hul i enden og sprøjt en streg glasur langs pladerne. Skær derefter ud i passende stykker som på billedet nedenfor.




Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>