Rita’s knækbrød

Lækre knækbrød  - sprøde og med masser af kerner

Indhold:

1 dl. havregryn

1 d. solsikkefrø

1 dl. sesamfrø

Dejen rulles ud mellem 2 stykker bagepapir

1 dl. hørfrø

1 dl. græskarkerner

3,5 dl. mel

1 dl. olie

1 tsk. bagepulver

1tsk. salt

 Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i 2 portioner.

Rul tynd ud mellem to stykker bagepapir som på billedet.

Bag i 10 – 15 minutter ved 180 grader til knækbrødene er blevet let gyldne – skær dem ud i firkanter lige når de kommer ud af ovnen.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>