Ovnbagte rodfrugter

Nu er det efterår og de her ovnbagte rodfrugter er et rigtig godt tilbehør til mange retter

Ingredienser:

2 rødbeder

1/2 selleri hoved

6 jordskokker

3 gulerødder

1 persillerod

1 pastinak

olie og timian

 

Fremgangsmåde:

Skær rodfrugterne i små stykker som rødbederne på ovenstående billede og kom dem i en stor pose.

Hæld en kop god madolie, 1 stor spsk. timian og 1 stor tsk. salt i posen og ryst til det hele er godt blandet.

Kom i et varmefast fad og steg ved 180 grader i ca. 1 time til rodfrugterne er møre.

Rør det hele godt rundt hvert kvarter.

Passer fint som tilbehør til mange retter som f.eks. steg – denne portion passer til 5 personer.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>