Stenalderbrød – frø brød

Stenalderbrød er et brød bagt uden mel – kun med kerne. Brødet er lækkert med en nøddeagtig smag. Rigtig godt for gluten allergikere. Opskriften er fra bloggen “Mad for livet”.

Ingredienser:

100 g græskarkerner

100 g solsikke kerner

100 g mandler

100 g valnødder

100 g hørfrø

100 g sesamfrø

5 æg

1 dl  olivenolie

2 tsk salt

Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienserne sammen og bag i en rugbrødsform i en time ved 160 grader – det var da let, og det smager skønt.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>