Sommermarmelade, 4 glas

Lækker let syrlig marmelade med jordbær, rabarber og grapefrugt

Ingredienser:

400 g. jordbær (gerne frosne)

1 grapefrugt1.1

100 g. rabarber

1 spsk. vaniliesukker

ca. 600 g. syltesukker

Fremgangsmåde:

Skær rabarberne i små stykker. Del grapefrugten i fire dele,  skær kødet og del i små stykker.

Kom rabarber og grapestykkerne sammen med jordbærene i en gryde sammen med 1/2 kop vand og sæt i kog.

Lad marmeladen koge et kvarter og tilsæt sukker og vaniliesukker – kog videre i 5 minutter og marmeladen er færdig.

Jeg findelte marmeladen efter kogningen med en stavblender, men det er ikke nødvendigt.

Hæld nu den varme marmeladen op i rengjorte glas og lad den køle af inden den sættes i køleskab.

3.3

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>