Indbagt mørbrad, til 6 personer

Ingredienser:

1 svinemørbrad

Fars af:

300 g. svinefars

250 g. champignon

1/2 rød peber

4 forårsløg

2 spsk. mel

1 – 2 fed hvidløg

2 æg

salt og peber samt lidt vand.

1 pakke butterdej

Fremgangsmåde:

Skær champignon, peber, hvidløg og forårsløg og bland med flæskefars, mel, æg til en lind fars som til frikadeller – krydr med salt og peber.

Brun mørbraden på en pande.

Rul butterdejspladen ud og fordel halvdelen af farsen langs midten. Læg mørbraden ovenpå, og kom resten af farsen på som på billedet. Rul butterdejen omkring farsen og pensl med æg.

Bag 1 en time ved 180 grader.

Jeg serverede med salat som på billedet, ris og rødvins sauce.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>