Banan-muffins, ca. 20 stk.

Muffins med banan og chokoladestykker – nem kage hvis man har overmodne bananer liggende. Læg mærke til at der ikke er fedtstof i denne opskrift – det er ikke nødvendigt.

Ingredienser:

5-6 æg

400 g. sukker

1 spsk. vaniliesukker

1 spsk.bagepulver

ca. 500 g. mel

ca. 200 g. hakket mørk chokolade

6 store mosede bananer – gerne overmodne

Færdige og pyntet med en streg chokoladeglasur

Fremgangsmåde:

Sukker, æg, vaniliesukker piskes grundigt. Mel, bagepulver,  og de mosede bananer røres i –  tilsidst tilsættes den hakkede chokolade.

Fordel dejen i ca. 15 -20 muffins forme og bag i ca. 15 minutter ved 180 grader.

Jeg glemte engang at komme fedtstof i og kagerne blev faktisk bedre en de plejede, så derfor er fedtstof undladt.

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>