Stegte rødspætter, 4 personer

Friske rødspætter med nye kartofler, asparges og persillesovs – bare skøn mad

Ingredienser:

4 friske rødspætter

Klar til start

750 g. nye kartofler

1 bundt friske hvide asparges

rugmel, salt og peber

Fremgangsmåde:

Skrab kartoflerne fri for skræl, og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 minutter til de er møre.

Skræl asparges med en kartoffelskræller og bræk det nederste stykke af (det kan ikke koges mørt). Kog så aspargeserne møre i ca. 5 minutter i let saltet vand.

Kom rugmel ud på en tallerken og vend rødspætterne i det. Drys med salt og peber og steg dem på en stegpande med rigeligt fedtstof.

Steg 5-7 minutter på den hver side – vend forsigtigt så kødet ikke falder fra hinanden.

Lav persillesovs til som beskrevet her.

Så har man bare den bedste forårs ret.

Så er der serveret


Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

2 svar til Stegte rødspætter, 4 personer

  1. Uhmm, en klassiker der altid er god :-)

    Mange hilsner
    Birthe

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>